Атлетика: Русите го пропуштаат СП во Лондон

Руне Андерсон, претседател на посебната комисијата при Интернационалната атлетска федерација (ИААФ), ја нагласи потребата од исполнување на предочените барања за враќање на руските атлетичари на меѓународната сцена