СДСМ ја достави иницијативата за продолжување на собраниската седница

Генералниот секретар на СДСМ Оливер Спасовски, денеска до поранешниот претседател на Собранието, Трајко Вељаноски достави 67 потписи како иницијатива за продолжување на конститутивната седница на Собранието....