Талески во притвор, Општината склучи договор вреден 5 милиони евра

Општина Битола, под палката на градоначалникот во куќен притвор, Владимир Талески, потпиша милионски договор за изградба на северната трибина на градскиот стадион „Тумбе кафе“. Договорот е...