Унгарска помош за Косово: Орбан се нуди да гради стадион во Приштина

Унгарската влада понудила помош за Фудбалскиот сојуз на Косово околу изградбата на национален стадион, пишуваат медиумите во регионот. Премиерот Виктор Орбан изразил подготвеност за финансирање на...