Груевски ги убедувал членовите на ЦК да гласаат за вонреден Конгрес

ВМРО-ДПМНЕ соопшти дека на вчерашната седница на Централниот комитет, при првото гласање не било постигнато потребното двотретинско мнозинство за одржување на вонреден Конгрес за избор на...