Резултати од тестови по три дози: Кубанската вакцина „Абдала“ со ефикасност од 92,28 отсто

Вакцината против коронавирус „Абдала“, една од неколкуте што ги развива Куба, покажа ефикасност од 92,28 проценти, соопшти лабораторијата што го тестираше производот. Центарот за генетско инженерство...