Над 760 граѓани повредени од полицијата на референдумот во Каталонија

Тензичната ситуација на гласањето на референдумот за независност на Каталонија продолжува. На социјалните мрежи се објавуваат видеа од шпанската полиција која брутално ги напаѓа и ги...