Од МВРО во ВМРО: како партијата се погрижи за Јанкулоска

Сега и останува заедно со сопартијците да се бори да ги преживее истрагите и кривичните пријави на Специјалното јавно обвинителство. А по една година апанажа од државата, денес преживува во партијата