Расправата за Извештајот на Јанева продолжува во понеделник

Поради приватни обврски на специјалната јавна обвинителка Катица Јанева, Извештајот на Специјалното јавно обвинителство (СЈО) ќе продолжи да биде главна тема на собраниската комисија во понеделник. Пратенците од власта и опозицијата и попладнево до 18 часот продолжија со меѓусебна расправа за ситуацијата во која последниве три дена е доведена Катица Јанева